FORGOT YOUR DETAILS?

Despre Noi

În centrul de prelucrare a polietilenei îmbinăm tradiţia cu inovaţia din domeniu. Cu o capacitate de producţie de peste 300 de tone pe lună, liniile tehnologice realizează zilnic o mare varietate de produse: folie transparentă sau color, cu diverse utilizări (pentru agricultură, pentru construcţii, uz general, termo-contractibilă).

Aceste folii pot fi aditivate cu stabilizatori UV, anti-condens, anti-statizanţi, coloranţi sau în funcţie de cerinţe.

Produsele pot fi realizate într-o mare gamă dimensională sau varietăţi constructive: în formă pliată sau nu, cu perforaţii, cu clapetă, conform solicitărilor.

De asemenea, realizăm saci subţiri sau groşi, simpli sau imprimaţi, cu până la saşe culori, pungi, huse şi sacoşe din polietilenă.

ROMCARBON S.A. este primul producător român de folie coextrusă în 3 straturi de dimensiuni mari, cuprinse între 2 – 12 m lăţime şi cu grosimi cuprinse între 0,1 mm (100 microni) şi 0,2 mm (200 microni).

Avantaje:

  • Avem avantajul de a oferi legumicultorilor o tehnologie nouă pentru România. Cele 3 straturi suprapuse conferă foliei o rezistenţă fizico-mecanică la intemperii (vânt, ploaie) cu 40% mai mare decat cea a foliei cu un singur strat produsă în acest moment de către alţi producători români.
  • Tratamentul UV asigură o rezistenţă la razele solare de 1 sezon, 2 sezoane sau chiar 3 sezoane.
  • Lăţimea foarte mare 8 m, 10 m sau 12 m permite montarea pe structura scheletică a solarului(metalică sau lemnoasă) dintr-o singură bucată, în sistem prelată, fără a mai fi necesară peticirea din mai multe bucăţi.

Atelier de creaţie

În sectorul de polietilenă, există un atelier de creaţie în cadrul căruia executăm clişee din fotopolimer cu grosimea de 2,84 mm pentru imprimare folii polietilenă şi respectiv clişee din fotopolimer cu grosimea de 4,32 mm pentru imprimare ţesături din polipropilenă (rafie).

Caracteristicile maşinii flexografice asigură execuţia internă a tututor clişelor de imprimare aferente comenzilor angajate, în timp ce capacitatea de imprimare permite preluarea de comenzi externe.

Putem imprima până la 6 culori, dimensiunile maxime ale clişeului fiind 660 x 860 mm. În funcţie de imagine, se pot imprima şi suprafete mai mari, realizate din mai multe clişee. Termenul de execuţie este de maximum 5 zile de la confirmarea comenzii.

 

despre-noi

TOP
Click aici pentru a vizualiza catalogul